Vi behöver fylla på med en extra lärarresurs till gänget på YFUV. Är du intresserad och har erfarenhet av att jobba med ungdomar och tycker om att hjälpa andra att utvecklas är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifterna går ut på att hjälpa till både i klassrummet och vid den praktiska övningskörningen på övningsplanen. I första hand hjälper du eleverna från 2an och 3an på Nobel-gymnasiet, men ger även stöd åt Komvux-elever vid behov. Du blir en viktig förebild för eleverna i hur en chaufför jobbar och uppträder mot kollegor och kunder.

När behovet av stöd på YFUV är mindre vid något tillfälle eller under en period, kan det bli aktuellt att ta körningar i något av våra bolag Beves eller Godsservice eller andra åkerier för att uppehålla kompetensen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100% på YFUV. Lokaliseringsort: Karlstad

Kvalifikationer:

Du har minst 3 års erfarenhet som chaufför och har behörigheterna B, C, CE, ADR och hjullastarkort. Du har god datavana och har inga problem att prata inför en grupp och förklara hur saker fungerar. Som person är du positiv och du behöver ha tålamod och god förståelse för individers särskilda behov. Extra meriterande är om du tidigare jobbat med ungdomar i någon form.

Tillsättningsdatum:  Vi skulle vilja tillsätta tjänsten omgående, men senast 2019-04-01.

För mer information, kontakta:

Sven Hedlund, sven.hedlund@yfuv.se , Johan Edlund, johan.edlund@yfuv.se eller
Per-Anders Arvidsson, perra@arvidssons.se. Och läs mer om företaget på www.yfuv.se.

Ansökningsdatum: Välkommen med din ansökan senast onsdagen den 6 feb via mail till Lena Hedström, lena@holfast.se.